1 ore
0 ore
whatsapp viber digi

Vrei sa faci o rezervare telefonic? Contacteaza-ne! +40762135800

Echipa noastra este aici sa te ajute 24/7 indiferent de problema

Servicii de Transfer

Transfer Aeroport

 

Sibiu rent a car va pune la dispozitie un serviciu rapid si ieftin de transfer de la aeroport. Fie ca vreti sa ajungeti intr-o locatie in Sibiu, fie ca doriti o destinatie in tara, va stam la dispozitie cu masini pentru 4 pasageri sau microbuze 8+1. Serviciul este valabil atat de la aeroport Sibiu catre orice destinatie din Romania, cat si din orice alta locatie catre aeroport Sibiu 

 

Transfer in Sibiu 

 

Pentru intalnirile business sau amicale in interiorul Sibiului inchiriaza o masina cu sofer si bucura-te de confortul, eficienta si siguranta serviciilor noastre. Deplasarile pot fi stresante datorita traficului si complexitatii sistemului de strazi. Scapa acum de nervii intinsi la maxim si timpul pierdut! Soferii nostri profesionisti au experienta necesara ca tu sa ajungi in timp scurt acolo unde ai nevoie!

 

Transfer in Romania

 

Daca doriti transferul din Sibiu catre alt oras din Romania sau doriti transferul intre oricare 2 localitati atunci serviciul https://sibiu-rentacar.ro. Transfer in Romania este ceea ce cautati! Va punem la dispozitie masina care vi se potriveste alaturi de un sofer experimentat care va raspunde intocmai cerintelor dumneavoastra. Optand pentru Transfer in Romania beneficiati de o calatorie relaxanta si sigura catre destinatia dorita. Rezervarea este disponibila on-line cu un singur click sau apeland la unul din numerele noastre de telefon. Alegeti ruta iar noi ne vom ocupa de restul!

 

Turul Sibiului

 

Sibiul este un important centru cultural și economic din sudul Transilvaniei, cu o populație de 147.245 locuitori. Numeroase posibilitati de cazare in hoteluri, moteluri, pensiuni si cu numeroase locuri istorice, culturale si de petrecere a timpului liber, fac din acest municipiu una din cele mai importante destinatii turistice din Romania. În anul 2007 Sibiul a fost Capitală Europeană a Culturii. Sibiul și împrejurimile sale sunt una din cele mai vizitate zone din România. Centrul istoric este unul dintre cele mai bine păstrate locații istorice din țară. Multe din zidurile și sistemele de fortificații sunt menținute într-o stare foarte bună. Se găsesc muzee care cuprind colecții de artă, pictură, arte decorative, antropologie, istorie, arheologie, istoria tehnologiei și științe naturale. Orașul se află aproape de Munții Făgărașului – o destinație importantă pentru drumeții – și de stațiunea Păltiniș – o destinație pentru sporturile de iarnă. În zonă sunt multe biserici fortificate construite de coloniștii sași.

 

Turul Brasovului

 

Prima documentare istorica a orasului Brasov a fost in anul 1235 sub numele de “Korona”. Cu un imens trecut istoric, aceasta destinatie turistica este perfecta pentru turistii pasionati de cultura si istorie. Biserica Neagra, Muzeul de Istorie, Turnul Negru, Varful Timpa sunt doar cateva dintre principalele atractii ale Brasovului. Cetatea de la Rasnov, Cetatea Bisericii Harman, Cetatea Fagaras si Cetatea Harman pot fi vizitate in apropierea Brasovului. 

 

 

Transfagarasan

 

“The best road in the world” este modul in care baietii de la TopGear au descris experienta de a conduce pe acest drum si vederea panoramica. Localnicii il numesc “Drumul spre nori” datorita faptului ca este cel mai inalt drum din Romania, cu o altitudine de 2042m. Pentru iubitorii de natura si vederi panoramice Transfagarasanul este o destinatie ce nu trebuie ratata!  

 

Transalpina

 

“Drumul Regelui” este unul din cele mai inalte drumuri din Romania. Datorita necircularii pe acest drum pana in 2009, acesta are o autenticitate pe care putine locuri inca si-o pastreaza. Acest drum este mai putin cunoscut decat Transfagarasanul insa nu este mai  putin spectaculos.

 

whatsapp viber digi

Vrei sa faci o rezervare telefonic? Contacteaza-ne! +40762135800

Echipa noastra este aici sa te ajute 24/7 indiferent de problema