1 ore
0 ore
whatsapp viber digi

Vrei sa faci o rezervare telefonic? Contacteaza-ne! +40762135800

Echipa noastra este aici sa te ajute 24/7 indiferent de problema
Service

Preturi Minime!
Pe zi de la*

Service

Rezerva masina din timp pentru discount-uri substantiale! Vezi ofertele zilei pentru preturi speciale! Ia-ti modelul dorit la cel mai mic tarif de pe piata! Daca esti in cautarea celui mai bun raport calitate/pret ai nimerit unde trebuie! In fiecare zi luptam sa oferim servicii competitive!

Preturi speciale pentru inchirierile auto

Mai mult

Rent a car in aeroport Sibiu.Compara si economisete 

Gaseste cea mai buna optiune de inchiriere potrivita nevoilor tale

 

Sibiu Rent a Car este creat in vederea oferirii unor servicii de calitate și pe deplin transparente clientilor. Avem entuziasmul unei echipe tinere, insa o experienta de mai bine de 10 ani in domeniu și in îmbunătățirea serviciilor în vederea oferirii unor servicii de calitate clientilor nostri. Scopul nostru este sa ii oferim clientului solutia cea mai simpla si personala de inchiriere astfel incat sa nu simta diferenta dintre masina personala si cea inchiriata. 

Garantam angajamentul, implicarea și experiența în serviciul clientului pentru a fi  totul ușor și accesibil.

Sibiu Rent a Car are o gama variata de activitati in domeniul auto pe langa aceea de inchirieri masini: rent a car, fleet management, leasing operational, transferuri si tururi in tara, transferuri cu sofer personal.

Închiriem mașini la Aeroportul Sibiu sau la orice alta adresă din Sibiu și din România.  Ne deosebim de concurenții noștri oferind un serviciu complet de asistență 24/7 dedicat clienților: e-mail, telefonic sau chat. Garantam cea mai bună calitate și cele mai mici costuri la serviciul de închiriere auto. 

Rezerva acum și bucura-te de Rent a Car Sibiu cu Airport Rent a Car!

Oferim peste 20 de modele auto diferite, toate la cel mai bun preț pe care îl poți găsi pe piață. Punem la dispozitie o flotă mare de mașini, de peste 300 de vehicule, modele noi, potrivite atât turiștilor, cât și companiilor. Poți alege mașina portivita în funcție de nevoile tale: clasa economica sau de lux, compacta sau familiara, mini sau SUV.

Căutăm pentru tine cele mai bune oferte de închiriere auto. Comparăm și scanăm prețurile astfel încât tu să nu fi nevoit sa o faci și depunem eforturi pentru a iti obtine reduceri speciale și beneficii suplimentare. Acesta este motivul pentru care vei găsi întotdeauna cele mai bune oferte pentru rent a car Sibiu si toate celelalte locatii din Romania. 

Iubim ceea ce facem si suntem dedicati clientiilor nostri! De aceea va oferim:

* Numar nelimitat de kilometri pentru rezervari mai lungi de 3 zile.

 

Închiriaza o mașină cu Sibiu Rent a Car și bucura-te de o experienta de neuitat!

Partener: https://bacaurentacar.ro/