Lanturi antiderapante - cat de utile sunt pe zapada

Pleci la drum pe timp de iarna si nu stii daca sunt cu adevarat utile lanturile antiderapante pe zapada?! Ei bine, nu ai niciun motiv sa pui la indoiala utilitatea acestora, lanturile antiderapante sunt mai mult decat folositoare atunci cand vrei sa strabati fara mari probleme un drum acoperit cu zapada. Asa ca nu ai de ce sa eziti cu privire la acest aspect, lanturile antiderapante nu trebuie sa lipseasca din nicio masina la volanul careia pleci la drum in aceasta perioada!

Inainte de a cumpara niste lanturi noi, in cazul in care nu ai unele deja, asigura-te ca sunt pe masura anvelopelor de iarna cu care este echipata masina pe care o conduci. In cazul in care vor fi prea mici, acestea nu se vor putea intinde asa cum trebuie, iar in cazul in care vor fi prea mari nu vor avea stabilitate.

De asemenea, este important poate sa stii ca lanturile antiderapante au fost concepute in mod special pentru masinile cu tractiune fata. Asta nu inseamna ca celelalte masini nu au de ce sa fie echipate cu astfel de lanturi. Pe piata poti gasi foarte usor atat lanturi antiderapante pentru masinile cu tractiune spate, cat si pentru masinile cu tractiune integrala. Ia in considerare si faptul ca montarea acestor lanturi nu este o misiune chiar atat de usoara!

In cazul in care ai montat deja lanturile pe rotile masinii tale, este important sa stii ca nu trebuie sa rulezi cu o viteza mai mare de 45 km/h. De asemenea, asigura-te ca folosesti lanturile antiderapante doar pe acele drumuri care sunt acoperite cu zapada. La rularea pe asfalt, lanturile pot strica anvelopele de iarna, ceea ce cu siguranta ca nu iti doresti! Totodata, lanturile vor fi distruse in cele din urma daca vor fi utilizate pe asfalt pe o distanta considerabila.

Poti folosi lanturi antiderapante chiar si atunci cand folosesti o masina inchiriata pentru a merge in diferite locatii din tara.

Rent a car din Sibiu | masini de inchiriat din Sibiu | Sibiu-RentaCar.ro

rent a car din Sibiu

Imprejurimile Sibiului sunt extrem de frumoase pe timpul iernii, asa ca nu este de mirare ca din ce in ce mai multi soferi sunt in cautarea unor servicii de rent a car din Sibiu in aceasta perioada. Destinatiile turistice importante din aceasta zona sunt destul de greu accesibile cu mijloacele de transport in comun, asa ca o masina inchiriata ti-ar putea usura misiunea extrem de mult!

Daca esti in cautarea unor masini de inchiriat din Sibiu, ia in considerare optiunea Sibiu-RentaCar.ro. In oferta noastra puteti gasi numeroase masini din toate segmentele de piata, inclusiv modele de tip SUV care s-ar putea dovedi extrem de utile in cazul in care vreti sa conduceti pe niste drumuri mai dificile. In plus, masinile sunt echipate corespunzator pentru fiecare anotimp, asa ca nu aveti de ce sa va faceti niciun fel de griji inainte de a pleca la drum!

Sursa foto: https://pixabay.com