Care sunt preferintele romanilor in materie de masini de inchiriat

Practica inchirierii masinilor a devenit din ce in ce mai comuna si in Romania in ultimii ani, un numar tot mai mare de soferi preferand sa apeleze la aceasta optiune. Asta se poate vedea si din numarul din ce in ce mai mare de firme specializate care ofera servicii de inchirieri masini, oferta devenind tot mai vasta in ziua de astazi. Te-ai intrebat oare vreodata care sunt preferintele romanilor atunci cand vine vorba despre subiectul masinilor de inchiriat?!

Conform studiilor, o buna parte dintre clientii care apeleaza la practica inchirierii de masini este reprezentata de romanii care locuiesc in strainatate si sunt veniti in concediu in Romania. Multi dintre acestia nu mai au o masina personala in tara, ceea ce ii determina sa apeleze la aceasta alternativa. Si nici nu este de mirare ca se intampla asa, alternativa inchiriatului unei masini venind la pachet cu o multime de avantaje. In primul si primul rand vorbim despre confort si libertate de miscare, fiecare putandu-si organiza itinerariul dupa bunul plan, nedepinzand de programul sau rutele mijloacelor de transport in comun.

Cele mai des intalnite masini inchiriate de catre romani sunt, bineinteles, modelele Dacia Logan si Dacia Sandero. In top se regasesc si modelele celor de la Ford. Evident, exista si anumiti soferi care prefera sa inchirieze masini de top de la BMW sau Mercedes, acestia fiind in cautarea unor dotari ceva mai exclusiviste.

Sibiu-RentaCar.ro propune clientilor aflati in cautarea unor masini de inchiriat in Sibiu o gama destul de larga de modele. In functie de preferintele personale ale fiecaruia si de nevoile specifice, se poate opta pentru masina perfecta. In oferta firmei noastre se regasesc atat masini economice, de oras, cat si SUV-uri sau masini mai incapatoare.

Alte studii realizate recent mai fac referire si la comportamentul romanilor fata de masinile inchiriate. Spre exemplu, in Romania, la fiecare 100 de masini inchiriate, opt ajung inapoi accidentate. O statistica si mai ingrijoratoare ne arata insa ca dintr-o suta de masini inchiriate 12 nu mai ajung inapoi deloc, existand multe cazuri in care chiar clientii erau cei care incercau sa fure masina.

Chiar si asa insa, firmele care ofera astfel de servicii nu au renuntat, ba chiar din contra. Asa cum spuneam si in debutul acestui material, cererea pentru masini inchiriate este din ce in ce mai mare in tara noastra, ceea ce a dus la inmultirea serviciilor de rent a car. Si totul este in avantajul clientului, acesta avand posibilitatea de a alege ceea ce este mai potrivit pentru nevoile sale.

Masini de inchiriat in Sibiu | Rent a Car in Aeroportul Sibiu | Sibiu-RentaCar.ro

masini de inchiriat in Sibiu

Nu in ultimul rand, mai trebuie sa spunem ca multi clienti prefera sa inchirieze o masina imediat cum aterizeaza intr-o noua destinatie. Spre exemplu, nu putini sunt cei care se intereseaza de servicii de Rent a Car in Aeroportul Sibiu, acestia preferand sa plece in oras direct la volanul unei masini. Astfel, sunt evitate mijloacele de transport in comun, o masina inchiriata oferind un confort sporit si mult mai multa libertate de miscare.

Sursa foto: https://www.pexels.com